Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/rodeo/domains/rodeomedia.nl/public_html/index.php on line 16
Rodeo Media | showartist

Artist info

QuincyQuincy kreeg landelijke bekendheid door met grote overmacht de verkiezing van de titelsong voor de eerste "Big Brother" serie te winnen. Meer dan 60% van de enthousiaste bellers gaven hun stem aan het door Quincy vertolkte ‘Morgen Weer Een Dag’. Deze aanstekelijke song besteeg vervolgens zeer snel de hitlijsten en is ook bij de huidige optredens van Quincy nog steeds een veelgevraagde hit die absoluut niet overgeslagen mag worden. De afgelopen jaren is Quincy zich meer en meer gaan richten op het maken van echte Nederpop. Tijdens zijn optredens weet hij met zijn unieke stem en warme uitstraling het publiek keer op keer te boeien, een eigen publiek dat met de dag groeit en Quincy op de voet blijft volgen.

Begin 2008 was het tijd voor verandering. Na een korte radiostilte werd het tijd de zaken nog strakker en gestroomlijnder aan te pakken en Quincy’s carrière een boost te geven. De eerste stap werd gezet op vrijdag 11 januari 2008. Die avond startte op AT5, in het programma van Frank Awick, de eerste uitzending van Quincy’s real life soap waarin de kijker de ontwikkelingen van de voorgaande maanden in een reeks van 10 afleveringen op de voet kon volgen. De single ‘Slapeloze Nachten’ die op 15 februari 2008 officieel gereleast werd, was tevens de titelsong en het eerste resultaat van een nauwe samenwerking tussen zijn management en de succesvolle en bekende top-producer Peter van Asten. De single behaalde direct een mooie hitnotering, namelijk de 15de plaats in de Mega Top 100.

Quincy heeft voor de komende twee jaar een platencontract getekend bij Rodeo Media. Zijn kroeghit, tevens huidige single "Verlangen" is door producer Edwin de Groot in een nieuw jasje gestoken en vanaf vandaag online verkrijgbaar. Het komende jaar zullen er meerdere singles worden uitgebracht in aanloop naar zijn debuutalbum dat gepland staat voor de zomer van 2011.


http://www.facebook.com/pages/Rodeo-Media/189277321093445?v=app_2344061033&ref=ts#!/profile.php?id=100000742167776

« Artiesten overzicht


Artists:

  • Douwe Bob
  • Jörgen Raymann
  • Diggy Dex
  • Ben Liebrand
  • Quincy
  • Golden Earring
  • Ray Klaassen
Rodeo Media

Steijnlaan 12
1217 JS Hilversum
Tel: 035-7009750